early morning with topshop

Älskar, verkligen ääälskar frukost. Smoothie till frulle, om man ändå hade tid till att mixa de varje morgon.

J.W Anderson X Topshop

Detta var nog mitt favvoset från samarbetet med J.W. Top, och kjol i guldigt paisleymönster.

Andra nyheter ur Topshops höst. Ser bra, och lovande ut.

Som dessa shorts. Hur fina?!

Får det lov att vara en liten jeans rygga kanske?!

Som sagt så var vi förbi Topshop på Sergelgatan imorse för en pressfrukost och kik på kollektionen & samarbete man gjort tillsammans med den brittiske designern J.W Anderson. Gillade den marinblå tröjan med ett spöke på, lilla laban. Och sen var paisley setet med kjol och top en stor favorit. Fantastiskt fint att bära tillsammans. Utöver det så spanande jag även på andra nyheter ur Topshops höst kollektion. Ser väldigt lovande ut, och jag gillade speciellt de dekorerade shortsen. Ursnygga!