shoe maniac


Ända sedan jag reklamerade mina glitterboots från Topshop (pga allt glitter föll av) så har jag letat efter ett par nya, dock utan framgång. Tills igår, då jag hittade dessa snarlika disco boots från asos.

Haft en helt underbar helg med familjen i Göteborg. Åkte med mamma & pappa till Jkpg igår eftmidd för att hämta ut min nya telefon. När jag skulle ta upp datan och boka tågbiljett tillbaka till Sthlm så inser jag ganska snabbt att jag fått med mig fel data från min syster. Så vad gjorde jag och min fantastiska mamma igår kväll? Jo vi satte oss i bilen mot Gbg igen, bytte data med syrran, tittade på Solsidan, snodde några pussar av Charlize och satte oss i bilen till Jkpg igen. Det var min söndag de. Gbg, tur och retur ggr 2. Härligt söndagsnöje. Nu är jag dock på tåget mot Sthlm igen, sur och irriterad. Har man köpt internet på Sj tåget för att kunna jobba, så ska man väl ha internet också?! Närå, kopplas ur var och varannan minut. Och som grädde på moset saknar jag syster och flizen. ALLTID lika tungt att åka ifrån varann..