HARLEM

Imorse vart jag och C förbi ett event hos Dry Lake i sjöstan hos gulliga Freja. Provade glittriga, super fancy klänningar, från deras senaste kollektion. Riktig glitterbonanza, och vilken tjej gillar inte att glittra lite xtra. Tror bestämt både min jul- och nyårsstass är uttänka och kirrade. Tack för de Dry Lake! Iallafall, vad tycker ni om min nya baseball top? Jag gillar mega mycket. Schysst till ett par läderbrallor och boots som jag har på mig idag, eller kör på ett par höga klackar och klä ner partykjolen när du ska ut och stöka på stan. Billig vart den också, tror den gick lös på 130 riksdaler.

Nu ska jag dra ner på stan och plocka lite till plåtningen på torsdag, kan inte fatta att nästa nr av Metro Mode snart ska ut, och julen närmar sig med stormsteg. Det är faktiskt ngt jag längtar till extremt mycket. Jul i Sälen med min underbara familj.