ALL IN

Sådär ja. Nu provar jag motvilligt att mobilblogga för första gången i mitt bloggliv. Endast för att jag är utan data tills imorgon, och för att ge er livstecken. Ogillar egentligen bilderna och kvaliteten med mobilkamera så mycket. Trots att jag har en mobil med bra kamera. Äsch, jag vet inte, de är nog bara själva grejen. hehe. Men men, what to do. Just do it I guess.

20121220-141459.jpg

20121220-141525.jpg
Imorse vart jag iaf upp och träna igen. Sprungit 3 mil på 3 dagar, + ett gympass efter idag. Inte illa pinkat va!?Jäklar, nu går det undan med träningen. Jag är ju sån som sagt, allt eller inget. Och det gäller allt i mitt liv. Fest eller träning, what so ever. Så nu när träningen är igång blir det proteinrik mat, inga kolisar, mindre alkohol & massa träning. Det finns INGA ursäkter eller undantag, vill man så kan man! Nu kör vi! Puss.