MISS THIS

Igår gjorde jag något jag saknat i flera år. Fick sånt jäkla sug efter hästar att jag hörde av mig till bästa Mirre och frågade om jag fick komma upp och hälsa på. Att rida har varit mitt stora intresse sedan jag var en liten skitunge. Fick min första ponny när jag vart runt 10, sedan har vi (jag & syrran) haft ett gäng genom åren, och sista togs tyvärr bort för några år sedan. (Det mest tråkiga med djur man har) Så hästar har alltid varit en stor del av mitt liv. Och om det är något jag saknar så är det just stallet & hästarna. Finns inget ställe på jorden som ger mig sånt lugn i själen som just stallet. Så om någon i Sthlms området behöver lite hjälp så tveka inte att höra av er på min mail; joanna.fingal@metro.se

20130102-104013.jpg

20130102-104124.jpg Jag på Mirres fina hästar, Jackson & Comex.