FRIDAY OH FRIDAY

// Bilder från jakandjil.com //

Igår vart jag som sagt på trerätters middag på Suite. Bubbleroom hade styrt en tjejmiddag där man presenterade sin nya tjänst, dressexpress. Mer om det senare! Trevlig kväll, jag Bosse & Sara drack några drinkar innan taxin körde mig hem. Imorse var jag upp med tuppen och mötte upp B för en pressfrukost med Thomas Sabo. Fina nyheter till våren, fastnade framförallt för ett halsband med en “Marias hand” på. Har en jäkla crush på tunna, enkla halsband just nu. Har ett nytt från luxurydetails som jag visar sen! Btw en jäkla jobbig huvudvärk som suttit i ett par dagar nu, riktigt irriterande. Känns som migränen ska bryta ut men att den aldrig gör de. Suck. Nu ska jag jobba på här, i eftermiddag blir det ett pass på Balance med Bianca, aka Bibbi.