BEAUTY SECRETS

Som några av er efterfrågat så kommer här en liten kik i min sminkväska. Har aldrig varit en mästare på smink, men med tiden så har jag faktiskt blivit mer och mer intresserad. Blir helt sprallig när jag te.x går och plockar till plåtning på NK:s skönhetsavdelning. Och lyrisk när jag hittar bra produkter. 

Vardag; Foundation – bareMinerals matte, Concealer – touch eclat från YSL Löspuder – vitalumiere éclat från Chanel, Rouge – Peach från Too Faced, Mascara – Telescopic från Loréal, Läppstift – nr 68 candeur från Chanel.

Fest; BB cream – All in one från Bodyshop, Foundation – Double Wear från Estée Lauder

Och de saker jag inte kan klara mig utan? Chanels vitalumiere puder (nyhittad favorit och perfekt att svepa ett drag med borsten på eftermiddagen!), Chanels läppstift nr 68 har nog ett gäng stift gått åt senaste åren, Estée Lauders Double wear foundation. Perfekt att täcka ovälkomnande saker och till dagar då man känner för lite mer make. Sist Telescopic från Loréal. Enligt mig den bästa mascaran, och då har jag provat de flesta! Separerar och förlänger! Vad kan ni inte leva utan i sminkväg? Har ni tips på något bra rouge?