TRIPPLE N´ TOUCH

Igår vart jag som sagt på en jäkligt bra middagsbjudning hemma hos Skevan. (Evelina) Alltså, så jäklar gott. Åt tills jag stupade. Vi har satt som regel att detta ska bli en tradition, och vi kallar oss just Tripple n´touch. HAHA! En dag i månaden ska vi göra detta som en tradition, härlig vardagslyx. Det behöver man alltid!

Värdinnan förbereder för fulla muggar i bakgrunden! Jag chillar m lite vin. Hehe.

Förrätt; Pilgrimsmusslor i morotspuré med rostade hasselnötter

Varmrätt; Honungsglaserad färsk lax m avocado & ricottakräm, mangosallad samt ungsgratinerad fänkål

Efterrätt; Hemmagjord youghurtglass med basilika & jordgubb toppat m yoghurtkross och färska jordgubbar

Linda.

Så mysig kväll, och maten ska vi inte ens gå in närmre på. Känner redan pressen inför min tur. Var hemma runt midnatt, och hoppa i säng lycklig! Är så tacksam över vänner som man kan bolla allt tillsammans med. Kärlek, jobb och livet. Tack för det livet! Nu ska jag och mina bästa C & P ut och äta lunch i vårsolen, vi kände oss värda det idag efter jobb-bubblan vi suttit fast i en längre tid. Puss!