BOYFRIEND FIT

IMG_5668

IMG_5674

IMG_5672

// Jeans Zara Kavaj H&M Espadrillos Här! Brillor Ray Ban aviator //

Strosade runt på stan en sväng igår i det fantastiska vädret. Hittade en sak på NK som jag letat lääänge efter, och efter lite övertygelse slog jag till och unnade mig. Ni ska få se senare! Utöver det var vi ute och käkade på kvällen, super mysigt. Kött och rödvin. Mums. Skulle gått ut på ett glas men fick banga, fick ett jäkla tryck på bröstet igår kväll, super läskigt. Känner mig fortf inte helt återställd från sjukan från veckan. Nu ska jag dra på mig en varm jacka, Charlize vill gå till lekparken och bygga sandslott! Hörs sen. Puss till er

// Och förresten, stort jäkla grattis till Linn Ahlen som vann tävlingen med Wrangler! Du & jag hörs i nästa vecka så vi kan boka in en dag och tid som passar för vår dag på Day Spa! Kram till dig och alla er som tävlade! //