TUESDAY

5f814fb77ce34f6b2c66d181daa278d6_980x0_t3_60

 // Kjol Zara Skjorta RL Skor Urban Outfitters Glajjor Ray Ban //

Hello hjärtan, hoppas allt är fint med er. Fasiken jag har stressat runt hela dagen, men först nu sitter jag ner på häcken, och för första gången idag kan jag slå upp datan. Kom precis från den här pinglan, har varit förbi hennes nya fina kontor, men framförallt klämt på alla fina skor. Bra jobbat fina du! Ikväll väntas middag med Triple n’ touch. Alltså väntar även hemmagjord youghurtglass. Nom nom. Får väl packa midsommar/bröllopsväskan inatt eller ngt. Well, stress hit, stress dit. Men vet ni vad, ja skiter lite i det just nu, för jag är så satans lycklig just nu. Säger som min Petra, livet är fan bra snällt mot än just nu alltså, och det var ett bra tag sen jag kände en sådan tillfredsställelse till livet. Så nu tänker jag ta vara på den känslan sålänge den varar. <3