EVERYTHING HAS AN ENDING

IMG_2346

IMG_2337

IMG_2352

IMG_2349

// Shorts Zara Väska LV Blus & Sandaler Semesterfynd //

Jaha, och där var semestern slut. Njuter av sista dagen med nära & kära, innan jag tar med mig all packning tillbaka till Stockholm igen. Om jag ska vara helt ärlig längtar jag lite till rutiner och vardag igen. Hela den här sommaren har bara svischat förbi, och oj vad mycket roligt jag gjort. Så med glädjen på topp, och ett bagage fullastat med energi ska denna sensommar/höst bli den bästa! Jag är super pepp! Och med hösten kommer nya saker man är sugen på, tex en ny frippa. Mitt hår är sönderblekt av solen, samt helt frizzigt och mjukt. En uppfräschning är på sin plats. Och jag tror bannemig jag ska våga mig på en förändring denna gång. Ny längd, och ny färg. Vi får väl se vart det hela slutar.