LIFE

Skärmavbild 2013-08-07 kl. 22.42.52

Kära vänner. Idag har bloggen fått ligga på lite vila. Är i jkpg, tog bilen ner från sthlm ieftermiddags. Min älskade lilla farmor är sjuk, och ligger mest och sover i sin säng. Fick ett samtal igårkväll om att hennes läge försämrats, och att det kanske inte är många dagar kvar. Så jag åkte givetvis ner, kanske för att krama hennes hand, stryka hennes silvergråa hår och pussa hennes mjuka kind en sista gång. Jag märker riktigt hur mycket jag ogillar stunder som dessa. När livet är i slutskedet för någon. Att den människan man håller kär, att inte veta om man får träffa personen igen. Vad gör man, vad säger man?! Kan inte riktigt ta in de eller förstå, allt har gått så fort. Och allt blir så påtagligt när det är så nära. En fin sak var att hon öppnade ögonen ikväll när jag satte mig vid hennes sida och pratade lite minnen med henne. Jag kramade hennes hand och fick ett svagt “Joanna” tillbaka av henne. Hon tittade på mig med stora ögon innan hon slöt dem i en lång pust igen. Det var en fin stund. Min älskade lilla farmor.

 Tills vi ses igen min vackra; JAG ÄLSKAR DIG <3