PARACHUTE

Alltså hörrni. Jag måste bara hissa min dag igår så jäkla fett! Jag har varit så nervös, men samtidigt sjuuuuukt peppad för denna dagen. Och ni kan bara tänka er känslan, för en som är sjukt höjdrädd, kasta sig ut från ett flygplan i fritt fall från 4000 m höjd, med molnen som granne och endast en snubbe bakom dig – och en himmel som omfamnar dig! DEN KÄNSLAN! Det var det sjukaste – och  coolaste jag gjort hitintills, och jag vill bara göra det om & om igen. 

IMG_4613

Hyfsat spänd tjej påväg upp i planet..

IMG_4655

Alltså, ni förstår inte den känslan när du står på kanten av planet redo att kasta dig ut.. Något skakiga ben..

IMG_4660

Fri som en fågel.. Utan varken fallskärm eller något. 

IMG_4654-1

Här faller man alltså fritt i 45 sek innan fallskärmen vecklas ut.. DEN KÄNSLAN!

IMG_4681

FET tumme upp, jag vill göra det igen, igen & igen!

Så nu ska jag glädja er med något. Det är nämligen som såhär. I vecka 37 så kommer jag köra igång ett samarbete med ECCO där ni kommer ha chansen att vinna just ett fallskärmshopp samt andra gottiga saker. HUR BALL?! Så stay tuned för fysiken!