WISHING IS NECESSARY

Namnlöst-2

// Denim Levi’s Jacka Lindex Handskar Filippa K Ljusstake Skultuna Halsduk Lindex In ears Happy Plugs Skor Isabel Marant Weekendbag By Malene Birger //

Är i STÖRSTA behovet av en snygg weekendbag för alla helger man piper från stan. Varit inne på en classy variant från Gucci eller Mulberry, men sen fann jag denna rackaren från Malene Birger. Lite hatkärlek till en början, men nu gillar jag den mer och mer. Måste kika närmre på den i veckan. De bubbelgumsrosa skinnhandskarna från Filippa K är underbara. Luddsneakersen från IM känns för sköna i vinter – och svarta jeans man kan aldrig få för många utav. Dessa är Levi’s senaste släpp efter id curve som både ska forma, och shapea in de ställen man vill ska smackas till en aning. Skulle vara jäkligt kul att testa om de sitter bra!