FOODIE WE LOVE

Vattenmelonscarpaccio med pecorino och basilikadressing

Signalkräftor, havskräftor som var LJUVLIGA, bläckfisk och rökta räkor

Evelina, jag & Ellinor.

Salmalax carpaccio med passionsfrukt och pinjenötter

Vattenmelonsdrink som slank ner såfort bilden var knäppt.

Ja jäklar vilken lördag! Igår var jag som sagt hos min barndomskompis aka turris Eve på middag. Vi har inte setts på hela sommaren så vi hade en hel del att uppdatera varandra med. Ialf, så är Eve inte bara en underbar vän utan hon är även en jäkel i köket. Vi började med en vattenmelonscarpaccio, (så fräsch att jag gjorde det till kvällsmat idag!) vidare på salmacarpaccio för att sedan duka fram det absolut bästa jag vet; skaldjur!

I samma takt som munnarna babblade svaldes även vinet och de hemmablandade drinkarna. Mätta och belåtna tog vi en sväng förbi Bernies, en drink på Wall och sedan vidare till Musikaliska som också blev slutdestinationen. En 10 poängkväll! NU ska jag sätta på en film och sedan SOVA. Det är aningen brist på den varan. Xx

Ps. GLÖM INTE att kika in hos @whitearchive som är Eve och Ellinors matblogg. Det är min självklara val jag klickar in på om jag: 1, Behöver lunchställe alt restaurangtips 2, Behöver inspiration till att laga nya, spännande rätter 3, Vill veta vart jag äter den bästa råbiffen i stan eller vart den bästa brunchen serveras. – @whitearchive