UPDATE

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag skulle testa den här Body rollern? Missade ni det så finns det att läsa om här! Ialf så har jag nu testat denna Body Roller från Swiss Clinic, dock inte så mycket som jag hade önskat. Varför är det alltid så jäkla svårt att ta sig tid eller hitta rutiner till att göra vissa saker?! Blir tokig. Ialf, ben och rumpa har fått sig ett gäng stick (så härlig, stickande känsla) och jag måste säga att även om såklart inte celluliterna är puts väck så känns huden stramare på bara ett par gånger. Jag vet inte om det är en inbillning, men jag tycker verkligen att det känns som så. Så nu är jag mer än taggad på att köra på med den här varje kväll, i några veckor och sen återkomma till er om hur jag upplever den! Hur låter det? Jag är super taggad på resultatet!

Här kan ni läsa mer om produkten (som nu dessutom är nedsatt i pris!)