SUPPER GÅRDEN

Haha, älskar bilden. Ingen är föreberedd, ingen är speciellt snygg.

Snodde bilderna från Petrus!

Okej, men hur mysigt är inte Supper Gården? Jag har varit där en gång tidigare, men det var förra sommaren. I allafall så var det Mathildas sista dag innan hon åkte tillbaka till Tyskland igen, (BUHU) så vi möttes upp ett gäng för en mysig kväll med lite vin och en överjävligt god middag. Alltså, högrevet kokad i mörk choklad och chili skulle jag kunna leva på och de små tacosen, som jag dessutom fick glutenfria i salladsblad istället för bröd. Sånt kallar jag service! Jag älskar smårätter så att man får smaka lite på allt. MUMS!

​Utöver en massa mat så handlade middagen i stora drag och vår planerade vinterresa. Yes, det kommer nog bli så att jag för första gången blir borta över jul och nyår och jag kunde faktiskt inte vara mer taggad för det! I min familj så är julen helig och har alltid varit men först förra året så kände jag att jag nog skulle kunna “skita” i den och bara dra iväg. Och så ser det ut att bli. Till Sydafrika dessutom.