KICKOFF

Gänget från Göteborg kom upp till oss i Stockholm och efter workshop och ledningsmöten så stegade vi mot Grönan. Vi blev som barn på julafton.

Älskade karuseller när jag var liten nu är det mer en ångest grej som jag ändå ska utsätta mig för. Höll te.x på att få min livs första panikångestattack uppe i Fritt Fall. Ja, dödsångest också för den delen.

Vi körde 5 kamp och mitt lag vann! Sjukt kul om man som jag älskar att tävla om saker. Men, till mina ex. Ni behöver aldrig vara rädda att jag ska bli en galen tjej som jagar er med gevär för det gick helt ärligt käpprätt åt helvete. Inte min grej så att säga! Hehe.

Jag och mina duktiga kollegor. Praktikant @trendeneur och redaktör @elinskoglund

Efter grönan gick vi till Nosh & Show och käkade. Jag tog in en kronärtskocka med tryffelsmör till förrätt.

För att inte tala om efterrättstallriken. Cocos-sorbé och ett fluff som var magisk. Efter det gick vi upp till Bernies för en whiskey sour innan jag tog en taxi hem. Tack alla inblandade för en härlig och inspirerande kickoff. Nu gör vi denna hösten till den bästa!