FOOD TO YOUR DOOR

​I måndags fick jag  ju som sagt hem en omgång med Linas Matkasse. Jag har planerat in sedan innan att kvällarna denna veckan skulle vara “hemmakvällar” så att få mat levererat till dörren kändes som världens bästa idé. Det bästa med kassen är att man lagar rätter man aldrig skulle kommit på att slänga ihop själv. Jag ska erkänna att jag är sjukt dålig på att laga mat, alltså inte dålig, bara orkeslös och otålig när jag kommer hem så sent som jag gör på kvällarna. Då blir kvarg och riskaka snabbt att haffa. 

Ialf, först ut på veckomenyn var ​fänkålsstekt kycklingfilé med zucchini och dijonsmörsås. Och om det var gott? Sjukt gott och fräscht!  Det skulle varit potatis i ugn till, men den skippade jag. Ikväll blir det Lammtagine med citron, mandel och persilja. 

I samarbete med Linas matkasse har jag ett erbjudande där ni kan få prova en matkasse från 299 kronor. Gå in HÄR för att se vilka olika alternativ som finns på de olika kassarna. Och som en liten överraskning får ni en fruktkasse på köpet! Inte dåligt va? Se till att koden IGFINGAL står med som rabattkod/presentkort vid beställning. Smaklig måltid!