MOM ENOUGH


Om ni inte visste så jobbar jag ju för Nouw som är en del av MWM, Modern Women Media där vi utöver Nouw också jobbar med sajter som Devote, Rodeo, Make it last och familjeliv.se. Häromdagen var ialf dagen då första avsnittet av Mom Enough släpptes. Programledare är sköningen Anitha Schulman och med henne i spetsen kan det inte bli annat än mysigt. Förälder eller inte, man är någons barn och förhoppningsvis kommer man själv vara förälder någon gång. Hursomhelst, mysigt är det med bebis och föräldersnack.

I Veckans avsnitt gästas Anitha av Nisse Edwall och Emilia de Poret och dagens ämne är curling! Intressant tycker jag! Hur mycket skämmer ni bort era barn? Blev ni bortskämda som barn? Hur vill ni själv uppfostra era barn? Jag minns tydligt att jag och mina syskon blev rejält bortskämda och jag tror att det är sjukt svårt vart man ska dra gränsen. Men vart drar man egentligen gränsen? Vad säger ni?