@ ZINK GRILL

I fredags tog jag med mig min kompis Ida till Zink grill på Biblioteksgatan och käkade en magisk 3-rätters middag med extra allt. En sån kväll helt enkelt. Man kan utan att överdriva säga att vi rullade därifrån, runda under både fötter och mage.

Vad åt vi då? Vi började med en fördrink och lite charkisar och här måste jag verkligen slå ett slag för deras drinkar. Gå dit en fredag, beställ från deras drinkmeny och häng i baren. Vi drack en Haute Couture och en Zink Coupe. Till varmrätt ropade vi in en tonfisk och en biffsallad. Och här snackar vi hörrni. Vi fick liksom in en platå, med mat för ett kompisgäng. På riktigt, så vill jag variera dessa två rätter och äta varannan dag resten av min livstid. Då förstår ni nog hur gott det var.

Jag har ju svårt med de flesta efterrätter pga mina allergier, men jag smakade ett sug på dessertdrinken Ida beställde in. WOW. För att inte tala om den fluffiga marängtårtan. Jag saknar liksom ord. Så TACK Zink för den fina servicen samt den överjävligt goda maten. Jag kommer snart tillbaka, be so sure!