BEST BASICS

// Basic by Helmut Lang from BestSecret //

Har ni hört talas om BestSecret någon gång tidigare? Det är en “hemlig” medlemsbutik med massor av märkesvaror till rabatterade priser. Visst låter det grymt?

I alla fall, jag rådiggar basplagg och tycker att alla borde bygga sin garderob med bas. Frågar någon mig om stylingtips så är det alltid samma svar; “Börja med att bygga upp en basgarderob!” och återkom efter det. Förstå då peppen när jag hittade min favoritdesigner Helmut Langs bas t-shirts till 50 % rabatt på just BestSecret.

Okej, så tillbaka till denna medlemsbutik. Jag får nu chansen att ge bort ett medlemsskap (som annars är väldigt svårt att få) till BestSecret samt en välkomstrabatt på 100 spänn. Det enda ni behöver göra är att klicka er in på den HÄR länken!

// Samarbete med BestSecret //