LINDEX + REBECCA STELLA

​Jag har 3 favorit-Mathildor i mitt liv. En av dem är denna. 

Tack världens bästa människor på Lindex press för den mysiga middagen igår. Det är alltid lika härligt att hänga med er! <333

Men i alf, anledningen till att vi var inbjudna igår var faktiskt för att fira lanseringen av deras party collection. För det är ju nu den börjar minsann. Min personliga favoritpiece där är ett par utsvänga bootcutbyxor i blankt material. Himla fina! 

Efter middagen var det dags för ännu en middag och denna gång till Italiono Papa för att fira snyggjäveln Rebecca Stellas kläd – och sminkkollektion. Och där var det party minsann. Live-rapframträdanden, shots var 20:e minut och urringade klänningar. Verkligen ingen trist stämning om ni frågar mig. Däremot var jag nykter hela kvällen igår, så vid 24 gav jag upp och åkte hem. Imorse tackade jag mig själv för att jag mådde som en prinsessa.