KOLLA HIT!

Hörrni, jag känner mig faktiskt skyldig att informera er om denna supertävling som ​@nespressosverige har på sin instagram t.o.m söndag denna veckan. Jag kan utan att överdriva säga att min maskin som ni skymtar ovan är min bästa investering. En av de bästa sakerna jag vet är att kliva upp på morgonen, tassa ut i köket och sippa upp en kaffe. Det är liksom tom roligt att välja vilken pod jag ska ta beroende på humör. Just nu är min favorit Palermo för att det är ett jäkla sting i den och i dagsläget behöver jag all extra energi jag kan få. 

Hursomhelst, nu kan ni vinna en egen supermaskin från Nespresso. Hur gör ni då undrar ni såklart? Jo, ni lägger upp en bild på instagram med ett minne som ni önskar gick att återvinna och man därmed fick chans att återuppleva. Hashtagsen ni använder är #recycling och #whatelse samt att ni taggar @nespressosverige i er bild. Enkelt va?