SCHOLL DINNER DETOUR

Här ser ni Scholls nya skoinlägg – Gel Activ. Det är en tunn gummisula som du klipper ut efter din storlek, lägger i skorna och ska kunna gå en hel dag utan problem. Jag älskar idé, perfekt för mig som sladdar från ena eden av stan till den andra på en förmiddag.

Förrätten intogs på Supper. Chiligryta, tonfisktartar och fishtacos. Maten svaldes ner med fräscha alkoholfria ingefära och äppeldrinkar.

Johan Hurtig dök upp som en överraskning och drog av lite ordvitsar på vår väg till varmrätten. Vet ni att han vunnit sm i ordvitsar? Hehhe, så kul.

På Brillo serverades jag en mör sidfläskbit och drack lemonade.

Var ganska ledsen att jag skulle missa den omtalade Oreo efterrätten (gluten) på Un Poco men det gjorde mig inte ett dugg. För istället blev jag serverad en helt ljuvlig marängefterrätt.

Här får ni lite härliga bilder från gårdagskvällen. Det var nämligen så att jag, Forni, Andrea & Lisa har haft ett samarbete med Scholl och i med detta skulle vi komma fram till en härlig koppling till hur man kunde hotta upp denna nya skosula, som heter Scholl Gel Active som f.ö är magiska för fötterna. Och #scholldinnerdetour är det upplägget som vi enades om.

Vad gjorde vi då? Vi mötte på Miss Clara med lite snittar, bubbel och en presentation av produkten. Sedan var tanken att vi skulle testa dessa sulor genom att gå i i dem såklart. Så för att krama ur allt ur detta så åt vi förrätt på Supper, varmrätt på Taverna Brillo och efterrätt på Un Poco. Jag låter bilderna tala för sig själva. Tack alla hjärtevänner som kom och tack Scholl för mina icke onda fötter.

Inlägget är ett samarbete med Scholl