FISHSOUP AND FRIENDS

Skaldjursgryta med limeaioli och grön hummus.

Älskar att jag får jobba med dessa 3 tjejer varje dag! (Alexia har precis poppat bebis Corinne, men hon kommer och hänger med oss ändå)

Hej hjärtan! Sitter och jobbar för fullt på kontoret, har en massa ångestpuckar som ska bockas av och som grädde på moset så mår jag inte alls bra. Är helt tung i huvudet, snörvlig och en tjock hals. Tog en liten paus vid lunch och hängde med Alexia, Annika, Rondek och minstingen Corinne till Orangeriet. Åt skaldjursgryta, bebisgosade och pratade lyckade och mindre lyckade dejter. Alltid lika glatt att hämna med dessa tjejer. <33 Efter lunch så sladdade vi med bilen förbi min nya lägenhet och dumpade av massa färghinkar som jag hämtade hem från Nordsjö. Imorgon börjar renoveringen och om 1,5 vecka flyttar jag in! TJOHOOOOO, längtet just nu!