YESTERDAY WAS A GOOD ONE

Moi & @pdotter

​Snyggjäklarna @alicestenlof & @elinskoglund 

​Sånt mys att hänga med alla mina små bloggisar igår, och det trots att man längre inte hänger med i deras supertempo! Haha. Jag hade bokat middag på Nosh & Show där vi käkade charkisar till förrätt, flankstek och sötpommes till varmrätt och in favorit cocos-sorbet till efterrätt. Non nom! När middagen var avslutad så åkte tjejerna vidare till Tele2 arena och November lights, men där hoppade jag av, tog en taxi hem med min förkylning. Tråkigt, men har en fullspäckad vecka framför mig och jag måste bli frisk. Så då kändes inte housedisco, efterfest på V och ett supertaggat tjejgäng som det smartaste draget. Hehe. Mysigt var det hursomhelst att träffa både gamla och nya ansikten! <33

Ps. Bakis idag? Då ska du läsa de HÄR tipsen!