WEEKLY HOROSCOPE

Fasiken, det är lite läskigt det här med horoskop. Jag tycker att de känslor som beskrivs ofta stämmer väldigt bra. Jag kan läsa lejonets vecka men håller aldrig med då de påståenden inte stämmer in på mig. Så man kan väl säga att denna veckan har lite press på sig. Skämt å sido, Hehehehe. 

________________________________

Längtar du efter romantik, kära Kräfta? Inga problem. Den här veckan för med sig en stark romantisk medvind och en ny chans för alla de Kräftor som inte känner att de nått riktigt fram till sin sötnos än. Det börjar med enkel kommunikation, typ sms, men eskalerar snart till att ni faktiskt vågar uttrycka känslor mer rakt ut – eller visa dem. Om du inte har tankarna enbart på kärlek så är detta också en utmärkt vecka för att pusha din kreativa sida, inte minst i ett projekt hemma. Påhitt som att måla eller möblera om får tummen upp, men också att inreda en liten ateljé, sätta upp en sy-hörna eller rama in något fint. Din närmsta omgivning påverkar dig mycket nu.

Mest romantiska dagar: 10, 11, 12 & 13 november

Lyssna på: Z feat. Fetty Wap – Nobody’s Better