SOCIAL MEDIA PARTY

Årets största bloggevent inom Sociala Medier är äntligen släppt och officiellt. Det är MWM, mitt kära MWM (som Nouw ligger under) som tillsammans skapat denna fantastiska idé, Social Media Party och Social Media Gala! Den 5 dec är dagen som ni kan fetmarkera i kalendern, för det är då det smäller! Och redan idag kan ni säkra er plats genom att köpa biljetter HÄR!

Vad är då Social Media Party? Jo, det är ett event där ni läsare under en hel dag får komma och hänga med era favoriter inom Sociala Medier, inspireras av Sveriges vassaste entrepenörer inom SM, lyssna på livepodcasts, få karriärstips och bli inspirerade av Blondinbella och hennes business-föreläsning samt en jäkla massa mer! Listan på personer och happenings kommer att fyllas på flytande! Hoppas vi ses där, det kommer bli WOW!

Vi ses där den 5:e december!