HUR RESONERAR NI?

Ni vet ju att jag varken har barn eller något påväg men ändå så gillar jag verkligen att titta på Mom Enough. Kanske är det åldern som gör att ett intresse väcks, det har varit ett jävla tjat om åldern den senaste tiden.. Hehe men, ni får leva med det.

I veckans avsnitt, med gästerna Eva Röse och Elaine Eksvärd så är ämnet skola och mobbning. Detta sjukt viktiga ämne. Har ni varit med om det eller kanske tom blivit utsatta själva under skolåren? Vi hade en diskussion om det för ett tag sedan, jag och syrran. Vi pratade om att Charlize snart börjar förskolan och rädslan över vad dessa små själar ska behöva gå igenom. För barn kan verkligen vara förjävliga mot varandra. Hur ska man vara som förälder? Hur mycket kan man tuta i sitt 4 åriga barn? Och vad är okej? Ingen, ingen ska behöva känna sig ensam och utstött och framförallt inte på dagis eller lågstadienivå. Är inte det en självklarhet 2015?


Förresten, fantastiska Plan Sverige är samarbetspartner för Mom Enough och vi behöver bli fler som engagerar oss! 
Bli Planfadder du också, och det blir du HÄR!