CLEANSING DAYS

​I måndags påbörjade jag en ny period med detoxcleansing och denna gång, tillskillnad mot de föregående gångerna testade jag Cleansing Days som förutom nätsidan har en fysisk butik på Sturegatan. Jag har, som ni vet lätt till huvudvärk så att köra enbart en juice-cleanse är inget alternativ utan jag måste köra mer “matiga” varianter och jag måste säga, jäklar så gott. Jag skulle utan tvekan kunna köra denna “Light detox cleanse” varannan vecka. Utan problem. 

Dag 1 kickstartades enbart med juice, mendans dag 2 och 3 är det mat. Idag började jag dagen med juice för att sedan fortsätta med bönsallad, en grön mjuk, matig smoothie med nötmix,  mellis blev äppelskivor och cashewnötssmör och ikväll vankas vegetarisk råbiff gjord på bl.a morötter, nötter och annat gott. 

Rawfood, mejerifritt, glutenfritt, fräscht och nyttigt, precis så jag vill och älskar att äta. Mums!