MOVING DAY

Idag är den stora flyttdagen så jag kommer tyvärr inte ha så mycket tid för er idag. I skrivande stund så slänger jag i mig dagens lunch på cleansen som är en raw sallad med tahini dressing och en grön juice innan jag ska släpa ner och köra omgång två av alla flyttkartonger och säckar. Puh, man känner att man lever! Sen måste jag faktiskt skryta lite med att jag är själv, så nu är jag faktiskt lite stolt över mig själv! Jag är inte feminist, men den som har myntat att kvinnor inte kan ska ha en smäll! 

Uppdatering: ​Herregud, här kommer man tillbaka efter en flyttdag och läser era kommentarer! Gud, ni är bokstavligen irriterade. Jag märker direkt missförståndet här och jag ska förklara hur jag menade med det jag skrev i all hast från mobilen imorgon. Och ja, det var nog lite halvklantigt skrivet, det erkänner jag, men om ni bara chillar liiite så ska jag förklara mig imorgon. Puss och godnatt!