DAY THREE

Jag måste börja med att säga TACK, tack för alla era fina kommentarer på mitt senaste inlägg. Tänk vad allt skulle vara fint om vi alla kunde vara lite snällare mot varandra. Både på nätet men också in real. <33

Tillbaka till dagens inlägg. Ni kommer ju ihåg att jag gjorde en detox med Cleansing Days i veckan och här ovan ser ni lite av dag 3. Så synd att jag inte fick med frukosten, som var en cashewnötsyoghurt (mejerifri) med blåbär som var himmelskt god! Vill äta den varje morgon. Lunchen blev en raw sallad med tahinidressing och mellis en spirulina boll som smakade hundra gånger bättre än en vanlig chokladboll. Summa summarum? Ingen uppblåst mage, jag kände mig lätt och “ren”. Light food cleanse var definitivt en detoxform som passade mig så därför tror jag att jag ska signa upp på nästa tur redan nu.