THIS IS THE PLACE I CALL HOME

Glasfönstret Fredrik byggt är verkligen ett lyft för lägenheten. (Dock ser jag att det måste putsas, hehe)

Igår köpte jag Flos lampan till vardagsrumsfönstret. Tycker den passade in väldigt bra där.

Väggar och tak är målat i vitaste vitt. Färgen heter Nordic light.

Det känns precis som att jag är nyförälskad.  Jag vill bara vara hemma och vara omringad av väggarna i min trygga zon. MAGISK känsla! <3

Här ser ni några bilder jag knäppte precis. Det är kartonger lite överallt och jag är fortfarande helt utan möbler (soffa, mat och soffbord är beställda men leveranstiden tar tyvärr sin lilla tid) och köket är en byggarbetsplats, då bästa Fredrik kommer tillbaka om 2 veckor och tar tag i köket. Nytt kakel ska upp, en marmorbänkskiva med ny diskho och blandare ska på plats och den marmorklädda köksön ska placeras, sedan är allt det “stora” klart så då ska den börja fyllas och inredas vilket också är typ det roligaste jag vet.  

 Är så sjukt jäkla nöjd och fönstret som vi byggt är ljuvligt. Det öppnar verkligen upp och släpper in så mycket ljus och lägenheten upplevs ännu luftigare och mer harmonisk. Fredrik är verkligen GRYM på det han gör!