EUROCARD PLATINUM

Jag har aldrig ägt ett eget kreditkort i mitt, än sålänge 27 åriga liv, men däremot så har jag alltid varit nyfiken på kreditkortets funktion och fördelar då familj och vänner använt sig av olika kreditkort genom mina levnadsår. Så lite kunskap har jag haft ändå och nyfikenheten har bara blivit större med åren.

Passande nog så hörde Eurocard Platinum av sig för ett par månader sedan och berättade att de var intresserade av ett samarbete, också deras första stora samarbete på sociala medier. Samarbetet jag och Forni skulle göra med dem kändes redan där och då som gjutet. Som klippt och skuret med andra ord.

Alla har vi olika åsikter kring kreditkort och jag har nog varit en av dem som alltid varit nyfiken men också avvaktat då jag tycker det är viktigt att kunna hantera ett kreditkort, samt att det ska vara det rätta kortet med de rätta fördelarna som passar just mig och mina värderingar och den ena saken som lockade mig var att Eurocard vänder sig till Young professionells – dvs unga människor i karriären. En rädsla som dock hängt med mig genom åren är att se vänner som har ett kreditkort, men som egentligen inte behärskar det , och heller inte borde använda sig av det. Med andra ord anser jag att en stabil ekonomi är a och o för dem som använder sig av ett kreditkort.

Här är några av de fördelar som jag fastnade för på just Eurocard Platinum:

Concierge service – Jag älskar mat, men är urusel på att boka bra restauranger och går oftast på känsla eller rekommendationer från vänner när jag besöker nya platser och länder. Därför ser jag extra mycket fram emot att Eurocard Platinum ska hjälpa mig att boka bra restauranger på resan. Concierge Service fungerar lika bra här hemma i Stockholm och i resten av Sverige och såklart handlar inte bara denna tjänst om mat, du kan även till exempel få hjälp med bokning av populära evenemang eller att bli uppskriven på gästlistan. 

Vip-lounger – Den här punkten gillar man ju ändå och jag önskar så att jag hade haft mitt kort i förra veckan när jag dödade tid på Oslos (sorry Oslo, men det är sant) tråkiga flygplats.

Jag är så taggad på att få uppleva Eurocard Platinum tillsammans med Forni samt testa kortet och alla dess fördelar under ett par månader och få dela mina upplevelser och erfarenheter med er. Jag kan säga att efter en rad möten tillsammans med Eurocard så kan jag knappt bärga mig från att köra igång detta samarbete då de är lika exalterade som oss. Otroligt spännande! 

Okej, så one last thing;
Är du intresserad av att veta mer kring Eurocard Platinum så tycker jag att du ska följa länken till ansökningssidan där du kan läsa en mer tydlig och informativ text kring kortet, såsom dess fördelar, villkor etc. 
Och här signar du upp dig på ett Eurocard Platinum!