JAZZ CLUB

​// Replica “Jazz Club” – Maison Martin Margiela //

Okej, jag ska ta det från början. Igår packade jag upp ett doftljus ur sin kartong som legat nerpackat med allt annat i flytten. Jag hade på känn att det skulle lukta gott, (älskar doftljus!) men det var så mycket bättre än så. Och ja jäklar, det luktade precis den typ av doft jag vill lukta. Unisex och förförisk, ja jag skulle vända mig efter på gatan om den susade förbi. I alf så ställde jag tom ljuset på fönsterbrädan bredvid sängen så jag kunde somna med doften nära. På jobbet imorse berättade jag om detta fantastiska ljus och mina kollegor undrade nog om det slagit slint. Haha, hursomhelst till min stora lycka så hittade jag “Jazz Club”  även som doft och förstå min lycka? Nu kan jag gå runt och dofta precis som hemma.  

Bara av att läsa beskrivningen fick mig intresserad; Heady cocktails and cigars.