THREE STEPS

Steg 1. Börja med att fila naglarna. Här kan du börja på hastighet normal eller snabb, jag började med normal och höjde sedan till snabb för att få en jämn och slät yta.

Här ser du de olika stegen som finns och som du byter ut efter hand. Fila, putsa och polera.

Steg 2. Putsa tills du får en jämn yta över hela nageln. Steg 3. Polera naglarna i en cirkelrörelse och få ett skinande resultat.

Steg 4. Slutligen så pensla på nageloljan över hela naglarna och extra runt just nagelbanden.

Ni kommer ihåg när jag berättade om den här lilla prylen häromdagen? I alla fall så har jag nu hunnit testa denna elektroniska nagelfil från Scholl. 

Jag måste säga att jag älskar den här lilla manicken. Inte bara för att den är bra, utan också för att jag nu slipper gå till nagelsalonger och fixa naglarna. Jag har överlag ganska svårt för fötter så nu slipper jag ju gå till någon främling och slänga upp dem utan nu kan göra det själv hemma. Hurra!