MIN LINDOR STUND

Jag vet faktiskt inte vad som skulle kunna vara godare än dessa små chokladkulor? Själv hittar jag tillfällen precis hela tiden att smälla i mig ett gäng. I sängen, på vardagsrumsgolvet, på jobbet eller som igår morse i morgonrock och duntossor. Dagens mest njutfulla stund. 

Jag kommer så väl ihåg när vi var i Usa på semester för två år sedan och denna Lindor kulan introducerades i mitt liv. Det fanns Lindt butiker lite varstans, som att komma till himlen med godis likt smällkarameller precis överallt. Jag fyllde en stor strut med alla olika färg på pappret och favoriten är fortfarande den klassiska röda mjölkchokladen eller den klädd i mörkblått med smak av havssalt. 

Deppigt är det dock då havssaltsbollen bara finns i Usa och inte i Sverige. Funderar starkt på att frakta över ett gäng, ja för precis så jäkla god är den. Vilken är er favorit Lindor kula? 

​I samarbete med Lindt.