DRÖMSÖNDAG

Morgonen startades på bästa sätt med nya Vogue Living, mina värmande Ugg mystofflor och en rykande kopp med Nespresso kaffe.
_______

Åh herregud vilka dagar. Har knappt hunnit andas och rösten är som bortblåst. Men vad roligt det varit. Julfest med jobbet, fix och stress med Social Media Party + Gala. Men däremot har det varit en jävligt glad helg med massor av skratt, kill i magen och alldeles för få timmar sömn. Men, så värt. Nu ska jag knyta på mig favoritskorna och gå en rask prom till Stureplan för att hämta ett paket, sladda förbi Zara home och köpa bestick, vidare till Dunbutiken och köpa favorithanddukarna från GANT som f.ö har 20 % på allt idag, hitta en fin dörrkrans till ytterdörren, vidare hem sedan hem till kussen & Henke på ris, julskinka och det traditionsenliga julgodisbaket. Myssöndag! <3