SOCIAL MEDIA PARTY – THE DAY

Michaela kändes SÅ piffig, jag kände mig mest trött från julfesten dagen innan. Men det var SÅ kul trots trötthet.

​Var det någon av er som var på Social Media Party ute på Elite Hotell Saltstjökvarn i helgen? Berätta, vad tyckte ni? Tanken och planen var att samla kunder, inspirerande människor, karriärister tillsammans för en inspirerande dag och jag tycker det är en genialisk idé och plan som vi, på MWM jobbat fram. Riktigt bra. Nästa år kommer bara bli ännu bättre! 

Hursomhelst, utöver vårt härliga Nouw rum där vi hängde tunt med er, fotade headers och inspirerade så hängde jag en hel del hos Eurocard, i deras Platinum Lounge som jag också planerat och inrett. Vi ville få fram en lyxig lounge känsla och det tycker jag att vi fick. Här fick man hänga, få info om Platinumkortet, ta ett glas bubbel, lyssna på skön musik by our very own Dj Maja, hänga i sofforna och prata med andra inspirerande karriäristor, tjejer som killar. Mycket lyckad dag! Jag rådiggar mitt Platinumkort än så länge. Te.x så beställde jag min taxi via Eurocard appen där jag dessutom fick 15 % rabatt. Win! Här signar du upp dig!

I samarbete med Eurocard,