CHRISTMAS LUNCH

Och den här lappen låg i min fortune cookie. Hehe <3

Villa Godthems julbord får 4/5 stjärnor. Det enda jag saknade var mer gluten och laktosfria alternativ.

Hade bästa Jossan till vänster

Jag älskar lax, köttbullar och smöriga brysselkol. Vad är era julfavoriter?

Alla fick en lapp med ett namn där man skulle skriva några rader om denna personen för att sedan öppna på julafton. Nyfiken som jag är så öppnade jag mitt kuvert tillbaka på kontoret och såhär fint stod det. Jag har mina starka aningar om vem det kan vara. <3 Petra <3

––––––––––

Idag var jag bjuden på en årets första jullunch på Villa Godthem med Glossybox och en massa underbara filurer och branschkollegor. Det var mitt första julbord för i år, och som jag längtat. Kan ni gissa hur det smakade? MUMS!!! Är alltid tokig i de fem första julborden, sen tröttnar jag och väntar gärna ett år till nästa omgång. Hursomhelst, underbart mysig onsdagseftermiddag.

Tack Glossybox för en finfin eftermiddag och den positiva månadsboxen som Marie Serneholt tagit fram.