THE BEST PLACE THERE IS

Visste ni att de flesta av oss spenderar ungefär 1/3 av vårt liv i sängen? Med ny lägenhet kom också nya duntäcken och dunkuddar. Och såhär i efterhand kan jag bara säga, WOW. Jag trodde nog aldrig att det kunde vara en sådan skillnad på ett Ikea täcke och ett Engmo duntäcke. Inte bara det att täckena prasslar så ljuvligt, de liksom omringar kroppen med värme, men lätt som en fjäder. Jag som älskar att sova (trots att det är för få timmar) har nog aldrig sovit så bra som jag gör nu. Kanske är det en blandning av min trygga lägenhet, de värmande duntäckena och mina Beach House påslakanset som är i de mjukaste av bomull.

Så vet ni vad? Bara för att ni också ska få möjlighet att sova så gott som jag gör så tjatade jag till mig till lite rabattkoder hos Dunbutiken. Så from nu och en vecka framåt så har ni 20% rabatt på Engmo duntäcken, använd bara koden “Fingal”. Sedan lyckades jag be dem om 25 % på Beach House påslakan också. God jul och glad lucia!