KÄRA PAPPA

I söndags satt jag som alla andra söndagar med frukost i soffan och kollade på mitt favoritprogram, Nyhetsmorgon. Morgongäst var bl.a producenten till den här fantastiska kortfilmen som kallas “Kära pappa”. Det var första gången jag såg filmen och jag blev verkligen berörd och spelade nog upp den ytterligare minst 5 ggr på youtube. Så nu gör jag detsamma för er, jag visar er filmen då den är otroligt viktig, framförallt för våra kommande generationer, barn och barnbarn som faktiskt är de som ska växa upp i denna, ibland otroligt märkliga och skrämmande värld. 

Och nej, jag drar inte alla över en kam här. Majoriteten av män är fantastiska. Jag älskar alla män som jag är lyckligt lottad över att ha i mitt liv! Men, tyvärr ser det ut ganska mycket såhär i vår värld så budskapet med filmen är otroligt viktigt att sprida och lära utav. <3