VIVA LA LONDON

Som ni vet så har ju jag och Forni ett pågående samarbete med Eurocard och deras platinumkort. För att bli experter på kortet och dess fördelar och funktioner så kommer vi i januari att åka på en resa tillsammans med Eurocard till London. Underbara London. Vi har tänkt att varva jobb med nöjen och bl.a så kommer vi att besöka Net-A-Porters huvudkontor (hoppas det går igenom) samt ett annat spännande jobbmöte på ett annat välkänt företag.

För att maximera upplevelsen så kommer vi såklart att testa och utnyttja Conciergeservicen som platinumkortet erbjuder. Jag som är en färsk nybörjare på kreditkort är extra taggad på att låta conciergeservice hjälpa oss med resan. Både jag och Forni är ju mat och vinälskare så bra mat och vin är viktigt likväl som att hitta bra restauranger som passar våra preferenser, lunchställen och barhäng under dessa två dygn. En sak jag är extremt taggad på är afternoon tea på något härligt ställe, samt att försöka få hjälp med inträde till LouLous som är en exklusiv klubb i Mayfair. Så taggad! Vad får man inte missa mer i London? 

London 2014 tillsammans med asos och dessa skönbönor.