TOMTEVERKSTAN

Me and twinsie <33

Såklart sprutades det ut konfetti. Älskar konfettiregn.

Triss i snyggingar. Phillan, Lucas & Charlie.

Spiderman var på världens bästa och festligaste humör.

Sabri spelade såklart skivor. Han är fan ett geni och spelar bara sådana låtar man dansar och sjunger med till.

Igår hade ju om sagt jag, Stökström, Phillan & Martin julfest, sk Tomteverkstaden by Happyplugs på Publico. Herrejävlar, det var inte en lugn kväll och den blev precis sådär stökig och härlig som vi ville ha den.  Julledigheten kunde inte komma mer lägligt just nu! Hehe. Så igen, tusen tack alla vänner som pallrade sig dit och firade in julen tillsammans med oss, dansade på borden, åt sockervadd och skålade i kryddiga shots. Och tack Charlie & Publico för världens bästa styrande. WE <3 U