CELINÉ

// Jacket – Peak Performance Sunnies – Celiné //

Är helt besatt av syrran Celiné solisar. Älskar den 3D inspirerande modellen. Det är faktiskt få solisar jag passar i, men denna känns som gjuten för min ansiktsform. Kanske får bli en “present-till-mig-själv” idag på NK. Yes, jag måste dit och trängas med alla andra hundratals reagalningar och byta en julklapp. Hjälp, jag våndas redan. 

Ps. Och just ja, en sak till. Innan julledigheten var jag förbi världens bästa Anna på Perfect Clinic och julpiffade litegrann. Det blev ett återbesök för min magiska IPL behandling (läs mitt inlägg här!) och lite finjusteringar i läpparna. Yes, jag korrigerar konturerna, men det är extremt viktigt för mig att gå till någon som gör det naturligt och då är Anna den enda jag litar på. Så ska ni korrigera något eller testa på IPL så är det till Anna på Perfect Clinic (håller till hos Corinne & Friends i Sturegallerian) dit ni ska vända er. Hon är ett geni på sitt jobb. Puss