TILDALINDAPOD

Sista dagen av julledigheten och Göteborg så blev jag inbjuden till att gästa syrrans & Lindas podcast. Underbara jävla människor. Älskar att de är så avslappnade och ärligt härliga så ibland får tom jag hålla för öronen för deras ärlighet. Hehe, hursomhelst så var det väldigt mysigt att vara med. Vi hissade och dissade julen, Linda ställde oss mot väggen och frågade oss hur det är att vara tvilling, vår relation, avundsjuka genom åren och massa annat. Det ar så roligt! Jag insåg ungefär samtidigt som jag lyssnade på avsnittet hur mycket jag saknar att podda. Jag vill starta en ny podcast NU! (Körde ju Karriärspodden med Jossan ett tag, men slutade ju på Modette kort därefter)​ Så har ni tips på tydlig inriktning och ämne på podden samt vem som skulle vara min drömpartner så hit me! 

HÄR lyssnar ni på avsnittet!