THANK YOU

Jag och grymma @elinskoglund som jobbar som redaktör på Nouw.

Jag måste börja med att tacka er ALLA för ett fantastiskt 2015 Nouw-år. Det har varit ett händelserikt och glädjefyllt Nouw-år och jag kunde inte vara mer tacksam än att få jobba som chefredaktör för Sveriges överlägset största och snabbast växande portal. VI är så glada att ni väljer Nouw som bloggportal.

Jag började min Nouw-resa i december för ett år sedan. Vi byggde om, släppte en helt ny sajt med ett nytt onlinemagasin med dagligt uppdaterat innehåll. Och tänk, hårt arbete ger resultat! På ett år har vi ökat trafiken från ca 600 000 unika besökare/vecka till förra veckans otroliga (!) 1 042 000 unika besökare. Helt sjukt!  TUSEN TACK för ert fina engagemang, till mina kollegor och framförallt de två männen bakom NOUW. Nu gasar vi vidare ännu hårdare 2016! PUSS och KÄRLEK <3<3