THE LONDON EDITION

Kom fram till hotellet som är beläget i centrala London runt 14 tiden idag. Smet snabbt upp på rummet, WOW! SÅ fint. En av de fördelar med att Concierge service (läs mer här!) har hjälpts oss att boka hotell är att man plötsligt kan bli uppgraderad! Inte tråkigt. Att de dessutom hade placerat små bakelser och en personlig välkomsthälsning på rummet gör inte att jag kommer trivas mindre. Hehe. Tips om ni ska till London och vill bo centralt, men ändå prisvärt kika då in The London Edition Hotel.

Kom precis tillbaka till hotellet efter ett par timmar på stan. Vi har ätit en gudomligt god, traditionell afternoon-tea (ett av mina önskemål till Concierge-service) och tagit en shoppingrunda på stan. Men mer om afternoon tea och vad som fick följa med hem från stan imorgon. Nu ska jag in i duschen, sedan möta Forni på ett glas i lobbyn innan middagen! London, your’e lovely as usual!