AFTERNOON TEA

Är det något jag velat göra sedan länge tillbaka så är det att äta en riktig, traditionell engelsk afternoon tea. Och gissa vad vi gjorde igår? Jodå, vi åt en magiskt god champagne afternoon tea på The Connaught som ligger i Mayfair/Kensington. Det må ha kostat litegrann, men wow, värt varenda spänn. Jag vill äta den om och om igen, trots matkoman från en annan värld man hade några timmar därpå. 

Som ni vet så är ju jag och Forni i London för att testa fördelarna och förmånerna med att ha ett Eurocard Platinum. Och en sak som jag uppskattar mycket först efter att ha testat kortet är hur mycket man underlättar för sig själv genom att ta hjälp av Concierge service. Som en sådan enkel (men sjukt underlättande!) sak som att be dem boka restauranger med våra önskemål. På så vis hann&
nbsp;restaurangerna ha med i notiserna att det fanns en glutenallergiker i sällskapet vilket underlättat jäkligt mycket för mig. För är det något som vi allergiker vet så är det speciellt krångligt med restaurangbesöken. 

Varje restaurang som vi varit på har varit väl informerade om min allergi och redan innan haft alternativ och förslag på massor av rätter som jag kan äta. Som te.x igår på The Connaught, där jag nog egentligen redan innan var inställd på att bli serverad en tråkig fruktsallad istället för scones och bakelser. Men nej, här dukas det fram både glutenfria scones och bakelser som att de aldrig serverat något annat. Små saker som underlättar och som man verkligen uppskattar.

Läs mer om Platinum kortet här!